Sla links over
Hoofdinhoud

Informatie

De Evangelisatie-Mobiel is een evangelidatiebusje waarmee Dick vaste standplaatsen op de Veluwe inneemt om het evangelie met voorbijgangers te communiceren en een open oog en oor voor hen te hebben. Het busje is zodanig ingericht dat er ruimte is voor gesprek en voor koffie, thee o.i.d. Verder zijn er Bijbels en lectuur in allerlei talen in het busje te vinden.

Er zijn meer dan tien vaste standplaatsen waar Dick vier tot negen keer per jaar staat. Dit zijn Nunspeet, Harderwijk, Putten, Barneveld, Nijkerk, Leusden, Hoevelaken, Elspeet, Amersfoort, Bunschoten, Ede, Hoogland en Veenendaal. Op vrije dagen kiest Dick soms zelf een locatie waar hij evangeliseert. Soms willen plaatselijke gemeenten/kerken zelf een evangelisatieactie organiseren. Dick ondersteunt graag hierbij. 

Tabernakelmaquette

Naast het werk met de Evangelisatie-Mobiel geeft Dick ook presentaties over de tabernakel met behulp van een maquette. Dit doet hij in kerken, kringen en op scholen. De presentatie is flexibel en kan aangepast worden aan de leeftijd van de doelgroep. De boodschap rondom dit onderwerp is uitgebreid en er kan dan ook gekozen worden voor meerdere presentaties. Hoewel het een oeroud verhaal is, heeft het verassend veel betekenis voor ons leven als christenen in deze tijd. Neem een kijkje op de Website: www.tabernakel.nu 

Foto informatie pagina:

                           

Foto links: Dick tijdens een tabernakelpresentatie op school.

Foto rechts: Dick in gesprek met een voorbijganger in de evangelisatiebus.

Bijbelonderwijs

Dick geeft ook onderwijs over de Bijbel en Bijbelse onderwerpen. Zo geeft hij ook evangelisatiecursussen. De cursus bestaat uit veertien onderdelen. Klik hier voor meer informatie.

"Door mijn werk als evangelist mag ik aan de wereld laten zien hoe lief God Zijn schepselen heeft" (joh. 3:16) - Dick van Scharrenburg