Sla links over
Hoofdinhoud

Informatie

Informatie

De Evangelische Boekwinkel Oase is sinds jaren een begrip in Zeeuws-Vlaanderen. In 1972 begonnen broeder en zuster Koster te evangeliseren met een telefonische hulpdienst en de verkoop van langspeelplaten van christelijke artiesten.

Niet veel later werd het pand ernaast betrokken (huidige locatie) en werd er een koffiebar geopend. Door dit werk ontstond een groeiende behoefte om mensen in Zeeuws-Vlaanderen van goede bijbelstudieboeken te voorzien.

Sinds 1 januari 1996 werkt de Oase onder de paraplu van de stichting Bijbelkiosk Arbeid. Het pand werd volledig gerenoveerd en op 3 februari 1996 feestelijk heropend. Het beheer van Oase is in handen van beheerdersechtpaar Anton en Ruth Kroes.

In de loop van de jaren is het werk steeds gedragen door de bijdrage van vrijwilligers. In vertrouwen op God, die dit op hun pad heeft gebracht, willen de medewerkers deze taak met veel enthousiasme volbrengen! De medewerkers hopen ook echt dat de bezoekers de winkel steeds weer opnieuw als een oord van verkwikking mogen ervaren, wat 'oase' uiteindelijk ook betekend.

Het assortiment van de winkel bestaat naast Bijbels, Bijbelstudieboeken, romans ook uit dagboekjes voor jongeren en volwassenen. Er is volop keuze voor kinderen. Ook voor christelijke muziek en cadeauartikelen kunt u terecht in Oase. Kortom, ons assortiment bestaat uit producten met een boodschap uit de Bijbel.

Contactgegevens

 

Evangelische Boekwinkel Oase

Zandstraat 7

4531 ES Terneuzen

Tel: 0115 – 695 235

Fax: 0115 – 695 235

Email: info@boekwinkeloase.nl

Website: www.boekwinkeloase.nl

Openingstijden

Voor actuele openingstijden kijk op onze website, klik hier.